Internationale Moto Guzzi Treffen 2011

Moto Guzzi-liefhebbers moeten in hun agenda een dik, rood kruis zetten op 17, 18 en 19 juni. Dan vindt in het mooie Vortum-Mullem (gemeente Boxmeer) het jaarlijkse Internationale Moto Guzzi Treffen plaats.

Volg in Sambeek de bordjes Treffen MGCN en je komt uit bij het terrein van Café Spoorzicht (Heiweg 2) in Vortum-Mullem. Voor de liefhebbers die graag een tocht in de omgeving maken zijn routes beschikbaar.

Vrijdag 17 juni
12.00 uur: Inschrijving open gevolgd door een BBQ en live muziek.

Zaterdag 18 juni
8.00 uur: Ontbijt
10.00 uur: Dealermarkt
16.00 uur: Presentatie mooiste Moto Guzzi van 2011
21.00 uur: Feestavond met live muziek met verloting van een Moto Guzzi en nog meer prijzen.

Zondag 19 juni
7.00 uur: Ontbijt
12.00 uur: Einde treffen

Meer info: www.mgcn.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?