Ippolito herkozen als FIM-voorzitter

Tijdens het FIM Congres in Macao (China) is Vito Ippolito voor een periode van vier jaar herkozen als voorzitter van de internationale overkoepelende motorbond. De Venezolaan kreeg 55 stemmen, terwijl zijn tegenkandidaat, de Fransman Jean-Pierre Mougin, op 41 stemmen bleef steken.

Niet minder dan 98 van de in totaal 101 motorbonden waren aanwezig bij de Algemene Vergadering op 19 oktober. Vito Ippolito liet na afloop weten: “Ik ben erg blij met deze overwinning, die meer een collectieve overwinning is van de landelijke bonden en de mensen die hard hebben gewerkt aan de uitwerking van het strategisch plan en het nieuwe bestuur gedurende de laatste vier jaren.

Bron: KNMV

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.