Irritatie over verkeersactie politie

Weggebruikers zijn geïrriteerd over de jacht die agenten gaan maken op automobilisten die zich tijdens de rit laten afleiden door hun telefoon, navigatiesysteem of iets anders. Dertigduizend agenten gaan zich de komende vier weken bezig houden met de verkeersactie. Ook in de Tweede Kamer wordt met gemengde gevoelens gereageerd op het verkeersveiligheidsoffensief dat de Raad van Hoofdcommissarissen zaterdag in De Telegraaf aankondigde.

"Ik krijg er eerlijk gezegd een beetje jeuk van. Er is geen touw meer aan vast te knopen", zegt VVD-kamerlid Aptroot. "Het is nog maar net bekend dat de verkeersboetes met vijftien procent omhoog gaan en nu komt deze actie er ook nog eens bovenop. De politie kan nu ook al gevaarlijk gedrag aanpakken."

Lees verder op site van De Telegraaf.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.