Ital-dag 2010

De Ital-dag staat synoniem voor saamhorigheid, gezelligheid, mooie motoren kijken en een geweldige sfeer. In 2009 waren er liefst 3000 deelnemers. Wie in de middag aankwam op het terrein, kon het evenement slechts met moeite bereiken vanwege de overweldigende opkomst.

Ook in 2010 houden de Italiaanse motorclubs de Ital-dag. Op zondag 22 augustus zal Restaurant De Betuwe in Tiel opnieuw het middelpunt zijn van liefhebbers van Italiaanse motoren.

Er hebben zich op dit moment al spontaan een tiental exposanten gemeld die voor 2010 verzekerd willen zijn van een mooi plekje. Daaronder zijn motordealers en onderdelenleveranciers. Uiteraard zal de catering overvloedig en helemaal in Italiaanse
stijl zijn.

Later meer.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?