James ´Bubba´ Stewart gearresteerd

James Stewart, beter bekend als Bubba, is maandag gearresteerd in Orlando voor een bizar incident. Er is een aanklacht tegen de wereldberoemde motorcrosser ingediend omdat hij zich voordeed als politieagent.

Stewart reed  door het verkeer met twee blauw-rode flikkerende lampen op zijn auto gemonteerd, waardoor het een politieauto leek. Alles ging goed tot de 25-jarige crosser een auto inhaalde waarin twee echte agenten zaten… Stewart deed cervolgens wat hij gewend is om te doen, namelijk het gas vol open gooien. Uiteindelijk zijn Stewart en een andere man toch opgepakt op het vliegveld van Orlando. 
 
In 2003 werd Bubba verkozen tot een van de twintig tieners die de wereld kon veranderen. Daar wordt nu vast anders over gedacht…
 
 
Bron: mxworld.be

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.