Japanse dag bij Lemstra Motoren UPDATE

Op zaterdag 12 februari tovert Lemstra Motoren te Alkmaar om in een Japans festijn. Tussen 10.00 uur en 17.00 uur word je getrakteerd op Sushi, Japans bier en talloze aanbiedingen en acties. Bovendien staan deze dag de nieuwe Kawasaki 2011-modellen in de motorzaak, zoals de Z1000SX, de W800 en de Z750R, om bewonderd te worden. De hele dag kun je profiteren van kortingen op kleding, helmen, dempers, banden en op nog veel meer producten. Dus trek je Ninja-pak aan en rijd 12 februari het Noord-Hollandse Japan tegemoet. Meer informatie op www.lemstramotoren.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.