Joost Overzee op MOTORbeurs UPDATE

De tweede druk van het langverwachte boek van Joost Overzee is uit. In de verhalenbundel Motorisch gestoord heeft hij in 21 verhalen zijn meest memorabele en doldrieste ervaringen opgetekend die nooit (of hooguit in verkapte vorm) in MOTOR Magazine verschenen zijn.

Hij ontsnapt aan de verdrinkingsdood, redt per motor een ingesneeuwd echtpaar op een Alpenpas, racet als een bezetene tegen een toen toekomstige fractievoorzitter, ligt geregeld in de clinch met de politie en ondergaat een briljante afgang voor honderdduizend toeschouwers.

Motorisch gestoord verhaalt over extase, angst, woede, snelheid, jetlag, luxe, dronkenschap, deadlines, verdriet en klein kneutergeluk met altijd de motorfiets als rode draad. Een unieke, zeer persoonlijke kijk achter de schermen!

Auteur Overzee is de komende vier ‘MOTORbeursdagen’ op de stand van MOTOR Magazine in Hal 12. Hij verkoopt op deze stand de tweede druk van zijn boek Motorisch gestoord. De prijs is slechts 10 euro, inclusief een zeer waardevolle handtekening van Overzee. Zelfs een persoonlijke boodschap behoort tot de mogelijkheden. Als je het maar lief vraagt…

UPDATE 25-2-2011
Het klinkt als een slap verkooppraatje maar dat is het niet. De boeken van Joost Overzee verkopen zichzelf… Wil jij dus eigenaar worden van een gesigneerde editie, zorg dan dat je niet te lang meer wacht. Op is op!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?