Jouw mening telt!

MOTOR Magazine heeft een grote schare aan trouwe abonnees. Daar zijn wij als redactie erg trots op en het geeft ons het gevoel dat we goed bezig zijn. Maar het kan altijd beter! Nog niet iedere motorrijder krijgt MOTOR Magazine iedere twee weken automatisch op de deurmat. Is het de manier van schrijven? Spreken de geteste motoren je niet aan? Staat er teveel sport in? Kortom, wat kan beter?

Om dit te weten te komen zijn wij op zoek naar motorrijders en –liefhebbers die nog geen abonnee van MOTOR Magazine zijn. Val jij onder deze omschrijving? Dan vragen wij vijf minuten van je kostbare tijd om de volgende enquête in te vullen. De uitkomsten van deze vragenlijst gaan wij gebruiken om de inhoud van MOTOR Magazine nóg beter te maken. Aan iedereen die ons wil helpen: alvast ontzettend bedankt!

Klik hier om naar de enquête te gaan.

Jurriaan de Jong, stagiair marketing MOTOR.nl
Saskia van Loozenoord, stagiair redactie MOTOR.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.