Jubileumedities van BMW

In 1980 presenteerde BMW het eerste GS-model en sindsdien profileert het merk zich als de uitvinder van het allroad-segment. In de loop der jaren ontwikkelt en verkoopt deze Duitse motorfabrikant steeds meer GS-modellen en boekt onder andere grote successen met de BMW R 1200 GS. Vandaag de dag bestaan deze GS-modellen niet alleen dertig jaar, maar is de R 1200 GS ook nog eens de best verkochte motor van Nederland. Om dit alles te vieren komt BMW met jubileumedities van de verschillende populaire BMW GS-modellen. Het gaat om de BMW F 650 GS, F 800 GS, R 1200 GS en de R 1200 GS Adventure, waar BMW een '30 jaar GS-pakket' voor heeft ontwikkeld. Meer informatie over deze jubileumedities en over de '30 jaar GS-kledingcollectie' die BMW voor deze gelegenheid heeft ontworpen, is te vinden op www.bmw-motorrad.nl/30jaargs

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.