Kans op sneeuw!

Was oktober de afgelopen jaren meestal aan de warme kant, dit jaar valt dat bar tegen. Voor de komende dagen wordt nog verder een daling van de temperatuur verwacht, waardoor er zelfs vorst aan de grond kan voorkomen. En als er neerslag gaat vallen dan is er een kans dat dit in de vorm van hagel of natte sneeuw is, zo laat de weerkundige van De Telegraaf weten. Het is weer voorbij die mooie zomer…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.