Kentekencontrole kost man anderhalve ton

Een kentekencontrole door de politie in Groningen is een 37-jarige automobilist duur komen te staan. Bij het controleren van het nummerbord van de man kwam de politie erachter dat hij niet alleen nog 750 euro aan boetes had openstaan, maar dat hij ook nog een schuld van een kleine anderhalve ton bij de Belastingsdienst had, zo meldde de politie dinsdag. Bovendien moest de man nog 49 dagen achter slot en grendel. De automobilist is opgepakt en in de cel gezet. Zijn auto werd ook nog eens in beslag genomen door de Belastingdienst.

Bron: De Telegraaf
Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.