Kerstprijsvraag MOTOR 2010

Dames en heren, motorrijders en enthousiastelingen. Met gepaste trots, nee, vol trots presenteren wij jullie ons juweeltje van een kerstpuzzel. Na uitlaten, koplampen en achterlichten in voorgaande jaren hebben we het deze keer een stukje moeilijker gemaakt met twaalf motorblokken. En inderdaad, sommige motorblokken vind je terug in verschillende modellen! Aan jou de taak bij de genummerde foto’s merk en type van de motorfiets te noemen. Goed opletten dus wat je aan bijzaken ziet. Onze toptip: let vooral ook goed op de achtergrond.

In de nieuwste MOTOR vind je de puzzel. Laat al dat doorspitten van de oude nummers naast een aangename bezigheid ook nog eens nuttig zijn; maar liefst 31 prijzen verloten we onder degenen die ons de juiste oplossing van de kerstpuzzel sturen. De hoofdprijs is een set Conti’s Road Attack 2-banden van bijna 500 euro.

Succes!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.