Kerstshowdagen

Bij Motorcity Amsterdam kun je tot en met 31 december profiteren van veel korting tijdens de 'kerstshowdagen'. De motorzaak biedt tot 50% korting op alle motorkleding. Bovendien is de Kawasaki 1400GTR ABS van modeljaar 2009 met bijna 3000 euro in prijs verlaagd. Tijdens het shoppen word je getrakteerd op appelflappen en oliebollen. Dus wat houd je tegen?

Motorcity Amsterdam is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 18.00 uur. Op donderdag is er koopavond tot 21.00 uur en zaterdag kun je in de zaak terecht van 09.00 tot 17.00 uur.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.