Kerstwens MotoGP-fotograaf

"Ik wil iedereen een prettig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar wensen. Dit is de tijd van het jaar waarin ik me realiseer dat ik met sommige mensen te weinig contact heb gehouden. Ik hoop dat ik dat goed kan maken in 2011. Het herinnert me ook aan de hulp, het advies en de loyaliteit die ik heb mogen ontvangen. Allemaal erg bedankt hiervoor!"

"Ik hoop dat je samen met je vrienden en familie een fijne kerst hebt en dat 2011 je gezondheid en geluk brengt!"

Graeme Brown

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.