Kika Bike Ride

De Kika Bike Ride is een motortoer van ongeveer 80 kilometer. Alle merken motorfietsen, scooters en trikes mogen deelnemen.
Dit jaar vertrekt de optocht vanaf café Beatrix bij het NAC-stadion te Breda. De opbrengsten van de activiteiten die Stichting Bert Banjer’s Kika Bike organiseert, komen geheel ten goede aan KiKa. Deze stichting zet zich in voor onderzoek naar kanker bij kinderen.

In 2010 kwam de regen met bakken uit de hemel (zie foto). De weersvoorspellingen tijdens de rit van dit jaar zijn gelukkig veel beter!
Meer informatie over de rit is te vinden op www.kikabike.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.