Klee Motorsport opent deuren

Met de opening van Klee Motorsport op industrieterrein De Isselt in Amersfoort is Nederland een motorzaak rijker. Klee Motorsport is voor het midden van Nederland exclusief dealer van Husqvarna. De motorzaak heeft naast alle modellen ook een ruim assortiment aan kleding, helmen, laarzen, onderdelen en accessoires. In de eigen werkplaats wordt het onderhoud verzorgd.

Klee Motorsport is geboren uit de passie van het hele gezin Klee. Chris geeft leiding aan het geheel, terwijl zijn echtgenote Jeannette de administratieve kant verzorgt. Dochter Maud regelt alle kleding en accessoires voor de uitgebreide kledingshop en zoon Bastiaan is naast wedstrijdcrosser ook de door Husqvarna opgeleide monteur die samen met een collega de werkplaats bemant.

Chris Klee: “Het is enorm inspirerend om zo met iets nieuws te beginnen, vooral ook omdat Husqvarna ook zo enorm aan het groeien is, dan werk je samen aan iets moois. Met Husqvarna halen we gelijk alle kennis van BMW Motorrad in huis, dat geeft natuurlijk enorm veel vertrouwen in de techniek.”

Meer info: www.kleemotorsport.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?