Kleurrijk BMW-jaar

Seizoen 2010 is met het weer van de laatste tijd eindelijk op gang, sommige nieuwe modellen staan net bij de dealer en toch komen nu al de eerste aankondigingen voor 2011 bij de redactie binnen. Eén van de vroege vogels dit jaar is BMW. Weliswaar gaat het nog maar over nieuwe kleuren voor het volgende seizoen, maar dat neemt niet weg dat de kop eraf is. Wie weet wat de rest van het jaar nog brengt qua nieuws. Wie veel te melden heeft, moet vroeg beginnen….. Dus het zou nog best eens druk kunnen worden in onze mailbox.

De F800ST is vanaf 2011 verkrijgbaar in sapphire black metallic en light grey metallic/sapphire black metallic/granite grey metallic (zwart en zwart/grijs). Blauw en champagne zijn dan niet meer leverbaar. De F800R wordt volgend jaar geleverd in felgeel, grijs/zwart en rood/wit/blauw. De kleuren oranje, wit en de Chris Pfeiffer-replica gaan eruit. Voor de K1300S vervangen rood en rood/wit/blauw de kleuren oranje en zwartrood, de K1300R mag het doen met groen (!) en zwartgrijs. Tot slot wordt de S1000RR volgend jaar leverbaar in geel en lichtgrijs.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.