KNMI: verraderlijk glad

De komende dagen kan het in de avond, nacht en ochtend verraderlijk glad zijn op de wegen, waarschuwt het KNMI. De vorst zit nog in de grond waardoor natte wegen nog kunnen bevriezen. Een ijzelaanval heeft het verkeer maandag op diverse wegen in ons land lelijk dwarsgezeten. Op verschillende plaatsen in Flevoland is maandagochtend vroeg het spiegelglad op de weg door ijzel. Inmiddels is het ook flink mistig geworden in de Randstad.

Bron: De Telegraaf
Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.