KNMV Actieweekend Rosmalen

Als onderdeel van een grote landelijke motorcampagne van Het Motorplatform, gaat de KNMV in april 2011 alle verkeersdeelnemers wakker schudden dat het motorseizoen weer is begonnen. De bond wil dit bereiken door de motorrijder op een actieve wijze te informeren over de gevaren op het moment dat iedereen massaal in het voorjaar weer de weg op gaat. Deze actie zal samengaan met de landelijke folder ‘Motorrijders weer de weg op!’, die zich richt op alle verkeersdeelnemers in Nederland.

Het KNMV actieweekend wordt gehouden op 9 en 10 april in Rosmalen. De zaterdag wordt ingevuld als een actieve doe- en informatiedag voor de gewone motorrijder, als een gezellige dag, een modern ‘treffen’. De zondag is een competitiedag waar alle motorinstructeurs en rijscholen in teamverband aan mee kunnen doen. Niet voor niets is gekozen voor de oefenlocatie van het Safety Experience Centre. Meer info vind je op www.knmv.nl.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.