KNMV bij Tristan Hoffman Challenge

Op 26 juni zullen vier motorinstructeurs van de KNMV belangeloos de Tristan Hoffman Challenge begeleiden, waarin hardlopers en wielrenners de grote uitdaging aangaan om voor het goede doel de beruchte Passo dello Stelvio te beklimmen.

De top ligt op een indrukwekkende hoogte van 2758 meter is hiermee de op één na hoogste verharde bergpas in Europa. Met een klim van ruim twintig kilometer mag het bedwingen van deze pas in de Italiaanse Alpen dan ook gezien worden als één van de zwaarste beklimmingen in de wieler- en hardloopsport.

De opbrengsten van dit evenement gaan naar CliniClowns, Stichting Pim en Stichting Kanjers voor Kanjers. Kijk voor meer info op: www.pimfoundation.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.