KNMV-vergadering

Op zaterdag 29 mei werd de eerste Algemene Ledenvergadering van de KNMV van 2010 in congrescentrum De Reehorst te Ede gehouden. Naast de vaste agendapunten, ging de vergadering ook over het kiezen van nieuwe DB-leden. Deze verkiezing nam een verrassende wending aan toen Ab van Ginhoven kort voor de verkiezing meedeelde zich terug te trekken. Henry Flierhuis en Harry van Haren werden daarna unaniem herkozen. Jan de Geus (voorzitter) was herkiesbaar evenals Theo Verdegem (penningmeester) en ook zij werden door de aanwezige ledenraadsleden herkozen.  
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.