Knutselen met Yamaha

Het is even zoeken op de website van Yamaha maar dan heb je ook wat, de Yamaha Papercraft. Op deze pagina kun je papieren schaalmodellen downloaden. Ja, en dan? De onderdelen in kleur printen, uitknippen, Pritt erbij pakken en knutselen maar! Voor degenen die het allemaal niet te serieus willen aanpakken en graag een aap op een oude YZF-R1 zien zitten, het kan allemaal. Er kan namelijk een brede selectie fauna gedownload worden.

Ga naar http://www.yamaha-motor.co.jp/global/entertainment/papercraft/ voor wat uurtjes knutselplezier..

Bron: demotorsite.be
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?