Kom naar GoMotor!

Appels en peren, Ajax en Feyenoord, auto’s en motoren. Ieder op zich natuurlijk hartstikke leuk, maar het op één hoop gooien is niet zo’n goed idee. Of toch wel? Want GoMotor!, dat tijdens de AutoRAI wordt georganiseerd, is weer een beetje groter dan de vorige keer. En dus weer meer de moeite waard.

Goed, laten we ervan uitgaan dat je gewoon een gezonde passie hebt voor alles waar benzine in moet. Motoren natuurlijk, maar ook auto’s. Dan is de kans groot dat je een van de paar honderdduizend bent die tussen 13 en 23 april naar de AutoRAI gaat. Bezoek dan zeker óók even GoMotor!. Veel merken laten daar hun motoren zien, en op het buitenterrein kun je proefritten maken op een aantal nieuwe modellen. Nog geen rijbewijs, of heropstapper? De BOVAG verzorgt Try the Bike, zodat je samen met een rijschool (weer) eens lekker kunt rijden.

Maar kom ook even langs bij MOTO73, in hal 9. Natuurlijk om even een wedstrijdje te rijden op de simulator van het TT Circuit. En misschien ook wel om een cadeautje op te halen. Want abonnees die het uitgeknipte adres van de verpakking waarin je MOTO73 thuisgestuurd krijgt meebrengen, krijgen van ons een MOTO73-T-shirt cadeau. Nog geen abonnee, toch naar GoMotor? Word dan ter plekke lid – en krijg ook een mooi cadeau.

GoMotor! is te vinden in hal 9 van het RAI-complex en die hal is verdeeld in verschillende marktsegmenten. Dus de toermachines bij elkaar, de choppers, de scooters, en op die manier verder. Zo kun je binnen je eigen liefhebberij je merk zoeken. De motorscooter krijgt ook nu weer bijzondere aandacht, als goed alternatief voor die auto in het drukke verkeer. Op het buitenterrein trouwens laten de mannen van het Kawasaki Stuntteam ook nog hun kunsten zien op het democircuit.

Natuurlijk geven wij ook wat toegangskaarten weg, 15 setjes van 2 om precies te zijn. Om kans te maken op deze kaarten volstaat dit formulier in te vullen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.