Komt de TRX terug?

Het blok van de Yamaha Super Ténéré 1200 wordt op dit moment alleen gebruikt voor de …  Super Ténéré. De kans dat dit blijft is nihil. Yamaha zou wel gek zijn als ze dit blok namelijk voor slechts één model gebruiken want de kosten van ontwikkeling zijn erg hoog. Met één model die investering terug verdienen is haast onmogelijk, zeker gezien de huidige markt.

Volgens de betrouwbare website visordown.com is Yamaha al in vergevorderd stadium om een toermotor op de markt te brengen met het 1200-blok van de Super Ténéré. Binnenkort vast en zeker meer over de mogelijke opvolger van een TRX. Op de bijgevoegde afbeelding het ‘gelekte’ beeld.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?