KTM 350 SX-F Hoco Parts Edition gestolen

In de nacht voor het Salon van Brussel is de vrachtwagen van Hoco Parts in de Belgische hoofdstad opengebroken waarna een bijzondere KTM 350 SX-F werd ontvreemd. Met deze SX-F Hoco Parts Edition wilde het Barneveldse bedrijf op de motorshow tonen wat het voor hightech producten in huis heeft.

Zo was deze unieke, witte crossmachine onder meer voorzien van de nieuwe Remus RoxX uitlaatdemper, een SuperB 2600 lithium-ion accu, lichtgewicht CHT tandwielen en een RK racing-ketting. Andere opvallende items, waaraan deze Hoco Parts Edition kan worden herkend, zijn het aluminium Tommaselli HRB-stuur met in twee compounds uitgevoerde Domino X-Treme handvatten, de extra sterke Excel A60 velgen, een Brembo Racing voorremklauw en een HPK oversized remschijfkit.

Mocht je deze opvallende KTM – met framenummer VBKMXL438BM143324 – ergens spotten, dan zou Hoco Parts het zeer op prijs stellen als je dit zo snel mogelijk laat weten via telefoonnummer 0342 412 290 of via bjprinsen@hocoparts.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?