KTM 450F Rally in productie

Na de tiende achtereenvolgende overwinning voor KTM in Le Dakar heeft CEO Stefan Pierer aangekondigd dat het bedrijf nu van plan is om de Dakar Rally te gebruiken als het belangrijkste marketing platform. Hierbij hoort ook de ontwikkeling van de KTM 450 Rally als een serieproductiemodel!
 
Stefan Pierer: "Ik heb er veel vertrouwen in dat deze nieuwe motorfiets een nieuwe dimensie op het gebied van prestige aan ons merk zal toevoegen, volgend op de ongekende successen die wij recent hebben geboekt met andere modellen zoals de 350 SX-F en de 350 EXC. Naast het ontwerpen van de allerbeste motorfiets in de markt zijn wij ook van plan nieuwe en interessante pakketten te ontwikkelen voor zowel rallyteams als individuele rallyliefhebbers."
 
Het nieuwe KTM 450 Rally productie model gaat ongeveer 25.000 euro kosten. Meer info volgt nog.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?