KTM geeft prijs!

Ook KTM is er vlotjes bij met haar nieuwprijzen voor 2011. Zoals te verwachten zijn deze op plaatsen net een tikje aangepast aan inflatie en wat al niet meer en in het geval van nieuwe modellen volledig uit de duim gezogen. Beetje marktonderzoek, beetje concurrenten bestuderen en je hebt een prijs. Leukste is wel dat ook de nieuwe 125cc Duke er bij staat; deze mag voor slechts 4.149 euro mee naar huis! Wie kan er allemaal niet wachten tot deze in de winkel staat? Vingers omhoog!
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?