KTM pakt uit eind 2012

Robert Prielinger, hoofd van de ontwikkelingsafdeling van KTM, heeft de komst van een nieuwe SuperDuke en Adventure bevestigd. Dit meldt de website nieuwsmotor.nl. De nieuwe modellen worden eind 2012 gepresenteerd en verschijnen een paar maanden later op de markt.

Eerder is volgens Prielinger niet mogelijk aangezien de motoren uitgerust zullen zijn met nieuwe, in eigen huis ontwikkelde, elektronica. De kans is groot dat er ook een lichtere variant, een 700 of 800cc, van de Adventure komt aldus de Nederlandse website.

Ook bij de eencilinders is er nieuws in de vorm van de Duke 700. Redacteuren van nieuwsmotor.nl hebben, naar eigen zeggen, zelfs al een vergevorderd prototype gezien in de Oostenrijkse fabriek waarvan vooral de bravere uiterlijk opviel.

Lees verder op www.nieuwsmotor.nl. Foto’s mochten helaas niet gemaakt worden…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?