Laat je Ducati klaarmaken voor de winter

Van 1 december tot 28 februari 2011 kun je jouw Ducati gratis op twintig belangrijke punten laten controleren. Maak daarom nu een afspraak bij de Ducati-dealer/store voor een check van onder andere de remmen, vloeistoffen, lagers, transmissie en de accu. Je motorfiets wordt onderzocht en gecontroleerd volgens een lijst die is opgesteld door de specialisten van de fabriek in Bologna.

Na afloop ontvang je een uitgebreid advies dat gebaseerd wordt op de technische staat van je Duc. Mocht er iets vervangen moeten worden dan krijg je 20 procent korting op originele onderdelen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?