Laat je vingers niet bevriezen!

Vingers hebben het meeste te verduren in deze kou. Handvatverwarming is daarom geen overbodige luxe. Is jouw motor of scooter daar niet van voorzien, dan kun je altijd nog kiezen voor fijne handwarmers. Suzuki heeft een paar lekkere wind- en waterdichte handwarmers van neopreen die een zachte binnenvoering hebben. Op de afbeelding is één van de drie varianten te zien die Suzuki levert. Bovendien zijn ze aantrekkelijk geprijsd vanwege de Suzuki accessoire winteractie: € 39,95.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?