Laatste kaarten Ducati Day Assen

Ducati North Europe houdt op 1 juni in samenwerking met CRT Holland op het legendarische TT Circuit Assen een speciale Ducati-circuitdag. Of je nu nog nooit op het circuit hebt gereden of het circuit op je duimpje kent, het maakt niet uit. Voor alle niveaus is een groep beschikbaar. Na de betaling van 215 euro heb je de mogelijkheid vijf sessies te rijden van elk twintig minuten.

Let op, de laatste plaatsen worden in rap tempo gevuld! Bestel nu de laatste kaarten via www.crtholland.nl, stuur een mail naar info@crtholland.nl of bel met 055-533 55 30.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?