Lady Gaga wordt Motor Gaga

Op de cover van Lady Gaga’s nieuwe album ‘Born this way’, dat op 23 mei uitkomt, is de popster omgetoverd tot motor. De Engelse custom-ontwerper, Nick Gale, heeft de motor ontworpen en hij is niet bepaald enthousiast over het eindresultaat. Zijn 2009 ‘Predator’ is compleet bewerkt en nauwelijks te herkennen.

“Ik voelde horror als ik eerlijk ben. Ik was ontzet. Toen zag ik wat meer de grap erin, maar het is niet wat ze mij lieten geloven wat ze gingen doen. Ik was zeer verrast toen ik veel Easy Rider dingen op mijn motor gespoten zag. Maar als je ernaar kijkt, een halve motor van mij op het nieuwe Gaga album is beter dan geen,” zei Gale.
 
Niet alleen Gale was verrast met dit resultaat, ook de fans zijn niet blij met hun favoriete ster als motor. Maar zoals ze vaak zeggen; zolang ze over je praten, dan maakt het niet uit wat ze over je zeggen.
 
Bron: twowheelsblog.com
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.