Lange stoet Vespa scooters door Amsterdam

Op 23 april gaan de poorten van de AutoRAI 2011 open voor een lange stoet Vespa scooters. Ter gelegenheid van het 65-jarig bestaan van de befaamde Italiaanse fabrikant, houdt vespafans.com een jubileumrit die eindigt in het Amsterdamse beursgebouw. De organisatie rekent er op dat een paar honderd Vespa’s uit het hele land de reis naar Amsterdam zullen ondernemen om op feestelijke wijze te vieren dat op 23 april 1946 de allereerste Vespa het levenslicht zag. De route voert de deelnemers na de start om 11.00 uur vanaf het Olympisch Stadion langs de mooiste en leukste plekken van onze hoofdstad.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?