Laser-uitlaat voor Aprilia

Laser Exhausts Technology heeft een compleet uitlaatsysteem voor de Aprilia RSV4 ontwikkeld. Naast het stoere uiterlijk en het spectaculaire geluid dat de Laser’s produceren, kun je met dit uitlaatsysteem bijna 7 paardenkrachten meer tot je beschikken hebben. Ook wordt het gewicht met 6 kilo vermindert, vergeleken met het originele uitlaatsysteem. Kijk voor meer informatie op www.laserexhausts.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.