Lastenverhoging onder aandacht Eerste Kamer

Het besluit om de voorgestelde lastenverzwaring voor motorrijders te continueren, is voor de RAI aanleiding geweest om dit punt nog eens goed op het netvlies van de leden van de Eerste Kamer te zetten. Zij gaan in de loop van de volgende week de in de Tweede Kamer goedgekeurde begroting behandelen. De kans dat de begroting op dit punt wordt geblokkeerd is natuurlijk niet groot, maar een verzoek van de senatoren waaruit blijkt dat dit voorstel niet op hun ondersteuning kan rekenen zou kunnen inhouden dat het voorgenomen besluit alsnog een gunstiger wending gaat krijgen.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.