Lekker warm met Bering

Het is goed koud buiten en dus zijn jassen als de Bering Akkor meer dan welkom. Deze jas is namelijk uitgevoerd met een warme uitneembare thermo-aluminium folie voering en heeft als extra het nieuwe Heat Pax-systeem. Dit systeem is ontwikkeld voor het Amerikaanse leger maar wordt inmiddels voor vele doeleinden gebruikt. De Heat Pax wordt geactiveerd door de verpakking te openen en heeft een temperatuur van circa veertig graden gedurende ongeveer twintig uur. Althans, als je de grote variant hebt. De kleine variant houdt je acht uur warm.

Verder is de Akkor jas uitgevoerd met bodyfit goedgekeurde schouder-, rug-, en elleboog protectoren. Als laatste, de jas is voorzien van een lange en een korte verbindingsrits voor de bijpassende Folson broek. De waterdichte ademende jas is verkrijgbaar in fluor-zwart, grijs-zwart-wit en zwart voor 189 euro, inclusief een Heat Pax set. Losse sets van dit nieuwe wondermiddel kosten 4,75 euro.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.