Lente deals bij Suzuki

Buiten wil het nog niet vlotten maar het is gelukkig wel lente bij de Suzuki dealer en dat betekent extra voordeel op de nieuwe 2010 Suzuki modellen. Of je nu gaat voor de Gladius, de V-Strom, de Intruder of één van de vele andere Suzuki modellen, je kunt nu zelf kiezen voor welke Lente Deal je gaat. Op het menu staan een extra inruilprijs, een korting of een voordelig accessoirepakket.

De Suzuki Lente Deals actieperiode loopt tot en met 20 juni en geldt voor alle 2010 Suzuki motoren. Kijk voor meer informatie en de dichtstbijzijnde dealer op www.suzuki.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?