Leuk Moederdagcadeau

Wie aan Moederdag denkt, denkt niet direct aan motorsport. Toch is dit geen vreemde combinatie aangezien de Grote Motorsport Loterij een speciale moederdagactie aanbiedt. Want wanneer je een proefabonnement op één van de 58 aan de actie deelnemende tijdschriften cadeau doet, krijg je er ook een lot voor deze loterij bij. Met dit lot maak je dan kans op 50.000 euro en je steunt er de Nederlandse motorsport mee. Meer informatie is te vinden op www.dgml.nl.   

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.