Limited edition Kawasaki ER-6F

Wim ter Braake motoren uit Nijeveen komt, in samenwerking met Kawasaki Nederland, met een limited edition van de Kawasaki ER-6F. De titel Double Brother Racing (DBR) verwijst naar de gebroeders ter Brake en de gebroeders Prins, die hebben meegewerkt aan dit exemplaar. Het grootste voordeel van deze limited edition zit in de prijs, maar bij aanschaf van een exemplaar wordt de koper door het DBR-team ook uitgenodigd om een kijkje te nemen achter de schermen op het TT Circuit van Assen, tijdens een ONK-wegrace. Voor meer informatie kun je kijken op www.terblaake.nl.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?