Luxe aanbieding voor Yamaha-cruisers

Voor veel motorrijders die een cruiser aanschaffen, is deze aanschaf nog maar het begin. Bijna altijd wordt er nog veel gespendeerd aan een groot aantal accessoires. Daarom heeft Yamaha Motor Nederland bij aankoop van een nieuwe cruiser tijdelijk een aanbieding op het Fully Loaded-pakket.

Dit pakket bestaat uit een tourscherm, sissybar, valbeugels en een set afsluitbare zijkoffers, alles inclusief de montagekits. Deze accessoires kosten nu bij aanschaf van één van de cruisers 500 euro.

De aanbieding geldt voor de XV1900A Midnight Star, de XVS1300A Midnight Star en de XVS950A Midnight Star. De FL-pakketten kosten normaal 2.527,69 euro voor de XVS950A, 2.741,57 euro voor de XVS1300A en 3.092,96 euro voor de XV1900A. Tel dus je winst maar vast uit…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?