Luxueuze driewieler

Nieuw in 2011 is de Spyder RT Limited roadster, een luxueus touringmodel met geïntegreerde GPS, stevige reistassen, reishoes en een haast oogverblindende parelwitte kleur. Daarnaast hebben de ontwerpers van BRP ook de sportieve Spyder RS-S roadster uitgerust met twee nieuwe kleurencombinaties en een aantal zwarte accenten. Bovenop de nieuwe pakketten en kleuren hebben de ingenieurs van BRP het volledige gamma verfijnd.

"Luisteren naar en antwoorden op de feedback van onze klanten en dealers is een belangrijk onderdeel van alles waar BRP voor staat," vindt Yves Leduc, vice-president en algemeen directeur, afdeling Noord-Amerika. "Er zijn steeds meer eigenaren en dealers van Can-Am Spyders, en ze zijn niet te verlegen om hun ideeën en suggesties met ons te delen. Ons team heeft dankbaar rekening gehouden met hun feedback bij de ontwikkeling van de Spyder Roadsters voor 2011."

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.