Mail en win

Heb jij verkoeling nodig tijdens de warme zomerdagen? Dan is dit vest dé oplossing. Ondanks een extra laag zorgt de Hyperkewl voor een heerlijke verfrissing. Slechts onderdompelen in een bak water en je hebt minstens vijf uur plezier van het koele vest. We mogen van Bike Design een exemplaar à 57,99 euro weggeven.

Het enige wat jij moet doen om kans te maken, is een mail sturen naar motor@smm.nl onder vermelding van ‘mail en win – Techniche Hyperkewl Ultra-Sport’ en je maat doorgeven. Stuur ook je adresgegevens mee, zodat wij eventueel de prijs naar je kunnen opsturen. Meedoen kan tot maandag 23 augustus 2010.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.