Mail en win de cd van Volbeat

Wie afgelopen zomer de Zwarte Cross bezocht heeft, weet als geen ander dat de muziek van Volbeat echt goed is. De nummer één rock/metal band van Denemarken zette het festivalterrein bijna letterlijk op z’n kop. Maar wat wil je ook met muziek die beïnvloed is door de geweldige stijlen van Elvis Presley, Johnny Cash en Metallica.  Kortom, de cd Beyond Hell/Above Heaven mag niet ontbreken in je collectie. En waarom ervoor betalen als je ‘m ook kunt winnen? Doe snel mee aan de onderstaande mail en win!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.