Mail en win een bijzonder BMW GS-boek

Alweer in 1980 presenteerde BMW het eerste GS-model.  In de loop der jaren ontwikkelt en verkoopt deze Duitse motorfabrikant steeds meer GS-modellen en boekt onder andere grote successen met de R1200GS. Vandaag de dag bestaan deze GS-modellen niet alleen dertig jaar, maar is de GS ook nog eens de best verkochte motor van Nederland.

Om dit alles te vieren kwam BMW met jubileumedities van de verschillende populaire BMW GS-modellen. Het ging hier om de F650GS, F800GS, R1200GS en de R1200GS Adventure, waar BMW een '30 jaar GS-pakket' voor heeft ontwikkeld. Maar dat is niet alles.

Want er is ook een prachtige editie van het BMW Classic live magazine op de markt. En dat kun jij winnen. Om het extra bijzonder te maken gaat het hier om een speciaal gelimiteerde oplage. Doe dus snel mee!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.