Mail en win een Evolution motorcol

Een heerlijk warme nek, hoe ongekend fijn is dat in de winter. Evolution heeft daarvoor de motorcol in haar collectie zitten. Van de Nederlandse motorkledingfabrikant mogen we vijf exemplaren à 12,95 euro weggeven. Het enige wat je moet doen om kans te maken, is het mail en win-formulier invullen dat je hieronder vindt. Meedoen kan tot maandag 10 januari 2011.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.