Mail en win een Kawasaki-cap

Helm af, petje op. En dan natuurlijk wel een petje van je favoriete merk. Van Kawasaki mogen we tien caps ter waarde van 23 euro weggeven. Het enige wat jij hoeft te doen om kans te maken, is een mail sturen naar motor@sanoma-uitgevers.nl onder vermelding van ‘mail en win – Kwasaki-cap’. Stuur ook je adresgegevens mee, zodat wij de prijs naar je kunnen opsturen als je wint. Meedoen kan tot maandag 6 september 2010.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?