Mail en win een nekbeschermer

 

Je kunt natuurlijk een shawl of een kol gebruiken om je nek te beschermen en warm te houden tijdens het motorrijden, maar deze nekbeschermer van Scorpion is natuurlijk veel handiger. Wij mogen van Evolution Motorsport tien stuks van deze ‘Scorpion helmets neck tube’ weggeven, maar de actie loopt tot 19 mei, dus reageer snel! De winnaars krijgen zo spoedig mogelijk bericht.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.