Mail en win een Sartso Chocolate

Inmiddels zijn we een beetje gewend aan de spijkerbroek op de motor, maar dan wel met een Kevlar-binnenvoering natuurlijk. Het Australische merk Sartso heeft een zeer sterke en slijtvaste motorjeans in de collectie. De broeken ogen modern en je kunt ze ook in het dagelijks leven dragen. De Chocolate is een voorbeeld van een fraaie Sartso-damesjeans met een lage taille. Misschien net iets te laag voor op de motor, want de onderrug is niet beschermd in een zithouding. De oplossing is natuurlijk heel simpel: draag een langere jas.

De jeans heeft een mooie donkere spijkerkleur met fraaie wassing, iets dat helemaal van deze tijd is. Verder is de Chocolate voorzien van vier zakken en heeft de broek rechte pijpen. Aan de binnenkant van de Sartso-jeans is een eendelig Kevlarpaneel te vinden, waardoor de broek slijtvast is. Bij een val zal de jeans dus niet snel aan flarden scheuren. Dit sterke materiaal beschermt de heupen, knieën, dijen en de achterkant. Bovendien is de Chocolate zeer comfortabel en net zo licht en soepel als een reguliere spijkerbroek. De Kevlar-binnenvoering voel je bijna niet zitten.

Nieuwsgierig geworden naar deze fraaie motorjeans? Xtremewear stelt een damesspijkerbroek beschikbaar. Vul snel onderstaand formulier in!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.