Mail en win GoMotor-kaartjes

Wil jij tussen vrijdag 15 en zondag 23 april gratis een bezoek brengen aan GoMotor! in de Amsterdamse AutoRAI? Dat kan! Wij verloten nog eens 15 setjes van 2 kaarten voor de snelle beslisser. Dus wacht niet te lang… Je vindt GoMotor! in hal 9 van het RAI-complex. We houden het vanwege de korte reactietermijn lekker simpel, je hoeft namelijk alleen maar onderstaand mailformulier in te vullen. Doe dit wel voor dinsdag 12 april, 17.00 uur.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.