Mail en win > Greatest hits Bon Jovi

Muziekicoon Bon Jovi heeft een greatest hits album uitgebracht. Dit klinkt dubbelop en dat is het eigenlijk ook wel want alle uitgebrachte nummers van deze legendarische artiest zijn groots. Na een strenge schifting heeft hij het echter toch voor elkaar gekregen om selectie op cd te zetten. Bon Jovi neemt op deze cd de luisteraar terug in de tijd langs alle wereldwijde megahits en daarna ook naar de toekomst met vier splinternieuwe nummers. “Muziek markeert de mijlpalen in al onze levens”, aldus frontman Jon Bon Jovi. “Deze nummers zijn tijdloos en herinneren ons aan waar we vandaan komen, ook nu onze ogen gericht zijn op de toekomst.”

Afgelopen zomer was Bon Jovi in Nederland voor een megaconcert op het strand van Scheveningen. Momenteel is nog niet bekend wanneer de band wederom ons land aandoet voor een concert. Des te interessanter is het om aan deze mail en win mee te doen. Doe dat wel voor maandag 22 november anders ben je helaas te laat… Succes!

UPDATE woensdag 1 december, 9h44
En de winnaars van de Bon Jovi cd zijn…
– Emile Ram uit Utrecht
– Dennis Ossevoort uit Alphen ad Rijn
– Sytze Geursen uit Leiden
– Rob Matthijsen uit Breda
– Emiel Veenboer uit Sneek

– Bert ten Hertog uit Amsterdam
– Morris Roelen uit Breda
– Sebastiaan Spilt uit Den Dolder
– Hans de Bie uit Sas van Gent
– C.M.E. van Meurs uit Zaandijk

Gefeliciteerd! Er wordt contact met jullie opgenomen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.